Tuotekehityspalvelu


Onko sinulla innovatiivinen tuoteidea, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Kehitetään tuotteesi yhdessä valmiiksi ja käynnistetään myynti!

Tuotekehityspalvelu

Monelle meistä tulee silloin tällöin hyviä ideoita arjen tilanteissa. Uusi tuoteidea, tai ihan vain ajatus “Tällainen väline voisi ratkaista tämän ongelman…” Useimmiten ideat jäävät kuitenkin hautumaan tai ne unohtuvat, koska meillä ei yksinkertaisesti ole tietämystä, miten tuoteidean kanssa voisi lähteä etenemään, mitä se maksaa, miten sitä saisi myytyä jne. Kokonaisuus on yksi jättimäinen liian raskaalta vaikuttava kysymysmerkki, johon ei ole aikaa alkaa paneutua kiireisen elämän keskellä. Eihän lähes kellään tavallisella ihmisellä voi olla aikaa ja energiaa alkaa selvittää kaikkea, ylittää kaikkia eteen ilmestyviä vastoinkäymisiä, viedä projekti maaliin ja sen jälkeen vielä järjestää jotenkin tuotteen myynti!

Mutta ei se mitään. Ei tarvitsekaan olla. Meillä nimittäin on, ja haluamme auttaa sinua. Olemme julkaisseet lukuisia omia tuotteita ja myyneet niitä kymmeniä tuhansia länsimaiden suurimmassa verkkokauppakeskuksessa Amazonissa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Tuloksiamme näet tästä. Haluamme kehittää tuoteideasi valmiiksi fyysiseksi tuotteeksi ja sen jälkeen aloittaa sen myynnin ja markkinoinnin Amazonissa. Halutessasi tarjoamme tuotettasi myös yhteistyökumppaniemme kautta suomalaisille ketjuille, joten sinun tuotteesi saattaa päätyä sen oman tutun supermarketin hyllyyn! Sinä omistat oikeudet tuotteeseen ja se brändätään sinun keksimäsi brändin mukaisesti. 

Käytännössä prosessi menee näin:

  1. Pidämme aloituspalaverin, jossa käydään tuoteideaasi läpi.
  2. Toteamme tuoteidean hyväksi, teemme sopimuksen ja aloitamme työt.
  3. Agenttimme etsivät sopivan tehtaan. Teetämme näytekappaleita ja toteamme yhdessä laadun riittävän hyväksi.
  4. Tuote pakkauksineen brändätään toiveidesi mukaisesti.
  5. Valmis tuote-erä lähetetään yhdessä sovitun maan (tavallisimmin Yhdysvallat, Saksa ja/tai Iso-Britannia) Amazon-varastolle. Alamme markkinoida ja myydä tuotetta. Amazon lähettää tilatut tuotteet loppuasiakkaille. 
  6. Halutessasi voit tilata tuote-erän myös Suomeen (tai minne tahansa) ja myydä niitä itse, antaa ystäville tms.
  7. Sovimme, tarjoammeko tuotetta suomalaisille ketjuille. Amazon-verkkokauppamyynti siis käynnistyy varmasti, Suomen myynti riippuu ketjujen ostajien mielipiteistä.

Sinulta ei siis vaadita kuin idea tuotteesta (ja halutessasi brändistä)! Me hoidamme loput.

Kuulostaa kalliilta? Prosessi vie luonnollisesti meiltä ja yhteiskumppaneiltamme paljon aikaa ja vaatii erikoisosaamista ja pitkää kokemusta, joten ei se ilmaista ole. Tuotekehityspalvelun hinta yksinkertaiselle tuotteelle on 5000€+alv. Kuitenkin, jos sinulla on osakeyhtiö, voit hyvällä todennäköisyydellä saada innovaatiosetelin, joka kattaa maksusta 4000€+alv. Tällöin omaksi osuudeksesi jää vain 1000€+alv. Ammattilaisemme auttaa innovaatiosetelin hakuprosessin läpi, joten sinun ei tarvitse stressata siitäkään. Amazon-myyntipalvelu on erillinen sopimuksensa ja sen käynnistämiseksi tuotteita tarvitsee luonnollisesti tilata varastoon. Tähän sinun täytyy varata noin 2000€ - 5000€ tuotteesta riippuen. Sovimme yhdessä myynnistä syntyneestä voitonjaosta, joka voi olla esimerkiksi 50-50.

Amazoniin.fi (Suomen Nettikauppa SNK Oy) on innovaatiosetelin virallinen palveluntarjoaja. Jos tuoteideasi on monimutkainen ja sisältää esimerkiksi elektroniikkaa, kysy tarkempi tarjous.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai jasmin@amazoniin.fi, niin sovitaan ilmainen puhelinpalaveri ja tehdään ideastasi totta!

Ota yhteyttä