Hae mukaan ilmaiseen Instant Hero -ohjelmaan!


Instant Hero -webinaariesittely 19.3.2020:

Haluatko menestyä tuotteesi kanssa kansainvälisillä markkinoilla, ilman mitään riskiä ja ilman minkäänlaista hintalappua?

Jos vastasit kolme kertaa kyllä, olet oikealla sivulla. Liiketoimintaamme on jo useamman vuoden ollut myydä omia tuotteitamme Amazon-verkkokaupoissa Yhdysvalloissa, Saksassa ja UK:ssa. Kysynnän vuoksi kehitimme palvelun, jonka avulla viemme suomalaisten yritysten tuotteita samoille maailmanlaajuisille markkinapaikoille ja autamme suomalaisia yrityksiä menestymään kansainvälisesti. Markkinat ovat jättimäiset ja Amazonissa myynnin aloittaminen perustuu sopivaan markkinarakoon - ilman kunnollista etukäteen tehtyä selvitystä, ammattimaisesti optimoituja tuotelistauksia ja huolellisesti suunniteltua markkinointia Amazon-myynnin onnistuminen on epätodennäköistä.

Normaalisti palvelumme maksaa tuhansia euroja, koska aloitamme työn tekemällä tarkan markkina-analyysin. Viemme tuotteet lupaavilta näyttäville markkinoille hoitaen kaiken alusta loppuun; suunnittelemme ja toteutamme laadukkaan tuotelistauksen ja tuotekuvat, hoidamme Amazonin sisäisen mainonnan, hankimme tarvittaessa lisää asiakkaita mm. somen kautta ja optimoimme hakutermejä ja listausta päivästä toiseen. Myynnin ylläpito vaatii huolellista paneutumista ja hyvän strategian luomista.

Nyt haluamme kuitenkin tarjota suomalaisille yrityksille mahdollisuuden lähteä valloittamaan kansainvälisiä markkinoita minimoidulla riskillä - olemme käynnistäneet Instant Hero -ohjelman, johon hakevalta yritykseltä ei vaadita muuta kuin olemassaoleva fyysinen tuote.

Instant Hero -ohjelmaan hyväksytään maksimissaan 10 yritystä. Ohjelmaan pääseviltä yrityksiltä valitsemme kultakin 1-3 tuotetta, joilla on meidän mielestämme suurin potentiaali menestyä Amazon-markkinapaikoilla. Käynnistämme ohjelmaan hyväksyttyjen tuotteiden myynnin valitussa Amazon-verkkokaupassa oman myyntitilimme kautta, ja huolehdimme myynnistä, listausten optimoinnista ja markkinoinnista kuukaudesta toiseen täysin ulkoistetusti. 

Instant Heron hinta asiakasyritykselle on 0€.

Normaalisti toimimme komissioperiaatteella, mutta nyt maksamme asiakasyritykselle etukäteen sovitun kiinteän hinnan per myyty tuote, sitä mukaa kun tuotteita myydään. Otamme siis markkinointikulut omalle kontollemme. 

Voidakseen menestyä Amazonissa, tuotteelle on tehtävä uudet myyntikuvat, hakutermianalyysi sekä copywrite. Näiden on perustuttava markkinatilanteeseen ja kilpailija-analyysiin, sekä ne pitää optimoida juuri Amazon-asiakkaita ja -algoritmia varten. Teemme nämä(kin) mukaan hyväksytyille tuotteille hintaan 0€.

Ainoa kulu asiakasyritykselle on, että tuotteita pitää lähettää 200 kappaleen erä Amazonin varastolle myynnin aloittamiseksi. Käyttämässämme Fulfilled by Amazon -mallissa Amazon toimittaa tuotteet loppuasiakkaille sitä mukaa, kun tuotetta myydään - näin yrityksen ei tarvitse huolehtia tuotteiden yksittäisestä toimituksesta. Valitsemme yhdessä sopivimman markkina-alueen - tämä määrittää myös maan, jossa sijaitsevaan varastoon tuotteet lähetetään.

Instant Hero -ohjelma on täysin riskitön. Mikäli ensimmäistä erää ei ole myyty 6 kuukauden sisällä, maksamme asiakasyritykselle ennalta sovitun kiinteän hinnan jokaista myymätöntä tuotetta kohden.

Valitsemme Instant Hero -ohjelmaan ne maksimissaan 10 yritystä, joiden tuotteiden myyntipotentiaali on näkemyksemme mukaan suurin. Kysy tarvittaessa lisää jasmin@amazoniin.fi ja hae mukaan alla olevalla lomakkeella 31.3.2020 mennessä.