Amazon Suomi aukeaa ensi viikolla - kuljetukset aluksi drooneilla!


Amazonin Suomeen tulosta on huhuttu pitkään ja juuri saamamme tiedon mukaan Amazon Suomi -verkkokauppa avaa ovensa maanantaina 6.4.2020. Vallitsevan maailmantilanteen vuoksi kaikki toimitukset tapahtuvat aluksi drooneilla. Amazonin varasto sijaitsee Tampereella, josta droonit kuljettavat tavaroita 80 prosentille suomalaisista jopa kahdessa tunnissa. Ensimmäisenä avataan yksi ainoa kategoria - vessapaperipakkaukset.

Vielä kuluttajia hämmentyneempiä äkillisestä ilmoituksesta ovat ne suomalaiset yritykset, jotka eivät ole valmistautuneet Amazonin tuloon, eivätkä perehtyneet etukäteen Amazoniin ja sen maailmanlaajuiseen yli 200 miljardin dollarin markkinaan. 

----

Noh, jonain (muuna kuin aprilli)päivänä tulevaisuudessa vastaava uutinen pamahtanee ilmoille. Siispä juuri nyt yrityksillä on mitä parhain hetki perehtyä asiaan syvemmin ja laajentaa myyntiään esimerkiksi Saksan Amazoniin, jolloin Amazonin Suomeen tullessa vaativa ”Amazon-peli” on jo tuttua ja myynnin pystyy aloittamaan menestyksekkäästi ennen kilpailijoita. Etenkin, kun koko omien tuotteiden Amazon-myynnin ja -markkinoinnin voi nyt ulkoistaa helposti alan ammattilaisille ilman, että siihen pitää käyttää merkittävästi oman henkilöstön aikaa tai resursseja.

Katso lisää sivuiltamme, ota yhteyttä tai ilmoittaudu ilmaiseksi seuraavaan webinaariimme!

 

Juttu on julkaistu aprillipäivänä 1.4.2020 eikä ole totta siltä osin, että Amazon on tulossa alle viikossa Suomeen. Totta on kuitenkin se, että kilpailijoihin nähden saa merkittävän etulyöntiaseman, kun yritys aloittaa tuotteidensa myynnin jo nyt esimerkiksi Saksan, UK:n tai Yhdysvaltojen Amazonissa. Me autamme asiassa yli 70.000 Amazonissa myydyn tuotteen kokemuksella!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä!